Черкаська загальноосвітня школа I-III ступенів №21 ім. Ю.Г. Іллєнка
 Черкаської міської ради 
Черкаської області
Меню сайту

Головна » 2015 » Жовтень » 27

23 жовтня відбулося урочисте святкування 50-річного ювілею нашої школи. Ця подія зібрала велику кількість гостей і друзів. 50 років бурхливого шкільного життя! Школа - це не тільки стіни. Насамперед - це діти, вчителі, це пам'ять і традиції, наступність поколінь. Це сьогоднішні педагоги, які переступаючи поріг, сіють зерна доброго, розумного, вічного, для яких найвища нагорода в житті - успіхи вихованців. 50 років - це вже історія. Історія - це дорога. У кожного начебто своя, але спільна для людей, об"єднаних єдиною справою.

 

Багато є професій в світі

Не порахуєш їх ніколи

Та знають всі - дорослі й діти

Професію - директор школи!

 

Отже першою виступила берегиня шкільної родини, вимогливий наставник, талановитий вчитель і просто чарівна жінка - Осадча Світлана Анатоліївна.

Дитячий хор учнів  виконав гімн нашої школи.

Для привітання рідної школи було запрошено багато почесних гостей. Це і Коваль Віталій Володимирович (заступник голови- керівник апарату облдержадміністрації), Данилевський Валерій Вікторович ( директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації),   Радуцький Олександр Романович ( секретар міської ради),       Бакланова Марина Леонідівна ( директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради),          Скляров Віталій Леонідович ( голова правління ПАТ "Азот"),    Райков Борис Сергійович ( голова правління роботодавців), Жалдак Ольга Дем'янівна (голова обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України), Федорченко Ганна Петрівна ( голова міського комітету Профспілки працівників освіти), Скорик Тетяна Андріївна( голова асоціації директорів міста) та директори шкіл.

 

Почесні гості нагородили вчителів школи Почесними грамотами облдержадміністрації за сумлінну працю в системі освіти міста та вагомий внесок у навчально - виховну роботу; вручили Подяки міського голови за сумлінну працю в системі освіти та вагомий внесок у навчально-виховну роботу; грамоти департаменту освіти за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, творчий підхід у формуванні особистості дитини та з нагоди 50-річчя школи; грамоти обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України та грамоти міського комітету профспілки.

Всі запрошені гості переглянули презентацію про історію будівництва та процвітання школи та повернулись у той далекий 1965 рік...За 50 років школа випустила тисячі випускників. Це тисячі людей різних професій, але всіх їх об'єднує те, що у кожного в житті був улюблений учитель. Звісно, згадали й про наших славних ветеранів педагогічної праці, які були присутні у святковій залі. Виступила та привітала всіх Ковбановська В.В. Всім ветеранам вручили квіти. Згадали й тих, хто не дожив до цього свята, але світлу пам'ять про них  ми бережемо завжди. Вшанували їх хвилиною мовчання. Приймала рідна школа вітання й від випускників, вдячних батьків та учнів, бо школа - це таке місце, де живе дух юності, романтики, оптимізму та надії. Навіть першачки привітали рідну школу з ювілеєм. Колектив нашої школи вдячний всім, хто прийшов та знайшов час, щоб розділити з нами цю радість; вдячні за підтримку, за щиру вдячність та любов!

 

 

 

 

 

 

                                       

Переглядів: 676 | | Дата: 27.10.2015 | Коментарі (0)

Форма входу
Архів записів
Черкаська загальноосвітня школа №21 © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz