Черкаська загальноосвітня школа I-III ступенів №21 ім. Ю.Г. Іллєнка
 Черкаської міської ради 
Черкаської області
Меню сайту

Головна » 2017 » Грудень » 5 » Фестиваль педагогічних ідей
22:02
Фестиваль педагогічних ідей

2 грудня вчителі нашої школи ( Король Н.О., В’язовік А.М., Сіденко Л.М. та Свистільник Н.В.) взяли участь у Фестивалі педагогічних ідей, який відбувся у Києві. Даний фестиваль - це своєрідний майданчик для обговорення найбільш важливих педагогічних здобутків і аналізу практичних рішень у сфері освіти;
це можливість почерпнути для себе нові ідеї, зарядитися натхненням від тренерів та колег, перейняти кращі розробки і поділитися своїми відкриттями.
Перший і єдиний такого роду проект, який сприяє підвищенню знань і розвитку сфери освітніх послуг. У фестивалі взяли участь досвідчені фахівці, початківці, керівники, корекційні педагоги, вихователі, логопеди, психологи й усі співробітники дитячих установ, хто готовий поділитися своїми знаннями й отримати нові.
 Усі виступи та проекти ґрнутувалися суто на досвіді лекторів і мали практичний характер. Програма складена таким чином, щоб теорія відразу ж перетворювалася на практику. Задіяний найнадійніший механізм пізнання — гра. Кожен учасник отримав сертифікат про участь, а головне – досвід та нові приємні знайомства!

Переглядів: 502 | Додав: osadcha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Архів записів
Черкаська загальноосвітня школа №21 © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz