Черкаська загальноосвітня школа I-III ступенів №21 ім. Ю.Г. Іллєнка
 Черкаської міської ради 
Черкаської області
Меню сайту

Головна » 2016 » Жовтень » 22 » Тиждень математики
17:25
Тиждень математики

Із 17 жовтня 2016року в нашій школі проходив тиждень математики, в рамках якого учні змогли взяти участь у багатьох цікавих конкурсах та змаганнях. Захопливим заняттям на перервах для дітей стало розгадування ілюзій, математичних кросвордів, кросвордів з інформатики, а також розв'язування сірникових задач, участь у грі "Ерудит".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Школярі залюбки розповідали про природні явища, що зображені на картинках. А учень 9-А класу, Шмиголь Я., підготував солодку картинку, де зобразив блискавку за допомогою шоколаду.

 

 

В середу, 19 жовтня в школі пройшов День Клітинки. Цього дня багато учнів мали вбрання та елементи одягу картатого принта, мали змогу відвідати пізнавальний лекторій " Все навколо геометрія, або мода на клітинку." Найактивнішим класом- прихильником клітинки, був визнаний 6-А клас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Протягом тижня працювала система "БОНУС+", яка дала змогу учасникам математичних конкурсів та змагань заробляти цікаві бонуси. Учні 8 класів брали участь у математичних боях, а у п'ятницю в школі проходив перший тур Всеукраїнської олімпіади з математики.

 

 

Переглядів: 624 | Додав: osadcha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Архів записів
Черкаська загальноосвітня школа №21 © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz